AĞRI / ELEŞKİRT - Goncalı İlkokulu

Goncalı İlkokulu

GONCALI KÖYÜ GONCALI KÜME EVLERİ NO 2/2 ELEŞKİRT / AĞRI
Vizyon
Eğitim sevgiyle başlar" parolasıyla öğrenci veli memnuniyeti oluşturmaktaki kararlılığı, üstün nitelikli eğitim kadrosu, öğrenci merkezli çoklu zekâ eğitimi uygulamaları ile eğitimde kaliteyi yakalamak. Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
08.30-11.40 12.50-14.20
KALORİFERLİ
Uydu İnternet (VSAT)
KARAYOLU İLE ULAŞIMI MEVCUTTUR
Öğretmenler birlikte servis tutmaktadır.
ULAŞIMI KOLAY DAĞ ETEĞİNE KURULMUŞTUR.
İL MERKEZİNE 24KM İLÇE MERKEZİNE 18 KM
5 öğretmen 1 Müdür ve 1 Müdür yardımcısı kontenjanı vardır.
Okul müdür iletişim 05413705268